رژيم غذايي رژيم غذايي

مجله پزشکی تخصصی

۱۰ علامت هشدار دهنده كه نشان دهنده عدم تحمل گلوتن هستند!

 

با توجه به اين كه روز به روز افراد بيشتري به گلوتن حساسيت پيدا مي كنند، مصرف غذاهاي بدون گلوتن بيشتر و بيشتر محبوب شده است. اما چگونه مي توان گفت كه يك فرد واقعا نمي تواند گلوتن را تحمل كند؟ براي برخي، خوردن اين پروتئين كه اساسا از گندم مشتق شده است، مشكلي ايجاد نمي كند، در حالي كه بقيه افراد طيف كاملي از علائم را تجربه مي كنند، علائمي كه برخي از آنها مي توانند زندگي را به كابوسي تبديل كنند. اگر بعد از خوردن غذاهاي حاوي گلوتن، حداقل چهار مورد از اين ۱۰ علامت را تجربه كرده ايد، ممكن است زمان آن باشد كه در مورد تغيير رژيم غذايي خود فكر كنيد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/12/2 ساعت: ۱۸ توسط:symptomatic-treatment-kashan :

آنچه كه بايد در مورد كلسيم بدانيد

 

حتما شنيده ايد كه كلسيم (calcium) از استخوان هاي شما محافظت كرده و يك ليوان شير حاوي مقادير زيادي كلسيم مي باشد، اما واقعا چقدر درباره اين ماده مغذي مي دانيد؟ خيلي از افراد نمي دانند كلسيم يكي از موادي است، كه به ميزان زيادي در بدن وجود دارد و يا كلسيم كارهاي بيشتري بجز تقويت استخوان انجام مي دهد. در اين مقاله راستينه نكاتي درباره كلسيم و اينكه چرا بايد آن را مصرف كنيم، براي شما جمع آوري كرده ايم.

خواص و فوايد كلسيم

كلسيم بعنوان ماده‌اي براي تقويت و محكم كردن استخوان ها و دندان ها معروف است. محصولات لبنياتي همچون شير، پنير و ماست از منابع مشهود كلسيم مي باشد. درواقع بيشتر كلسيم درون بدن ما در استخوان ها و دندان هاي ما ذخيره شده است. كلسيم به ساخته شدن استخوان هاي جديد كمك مي نمايد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/8/11 ساعت: ۲۱ توسط:symptomatic-treatment-kashan :